Services

Maintenance & PetroChemie

Maintenance betekent onderhoud. Zonder goed onderhoud staat de industrie op de kortste keren stil. Om te kunnen blijven produceren moeten de installaties in topconditie blijven. Tijdens een Turnaround (uit bedrijf name) moeten installaties, leidingen en equipment vervangen of gerepareerd worden in een korte tijdslimiet.

Vanuit een projectmatige aanpak werken wij met multidisciplinaire teams die continu worden ingezet op Turnarounds. Wij  beschikken over expertise vakmensen die een Turnaround van begin tot eind naar succes kunnen leiden met hun team.

Wij willen graag het maximaal toegevoegde waarde bieden om deskundige dienstverlening te bieden voor onze opdrachtgevers. Dit doen we door ons te verdiepen in onze kandidaten en in onze opdrachtgevers en hun klanten

Opleidingen & Advies

Vanaf 1 januari 2017 is het een verplichting om een erkende vakbekwaamheidscertificaat in bezit te hebben als steigerbouwer.
Steigers monteren en demonteren behoort tot één van de risicovolle klussen. Daarom is het van belang om als werkgever te voor zorgen dat je werknemers voldoende kennis in huis hebben.

Industrial Safety

De Safety Supervisor is meestal een middelbaar veiligheidskundige (MVK) en houdt toezicht op de werkzaamheden die door eigen collega’s of derden op de site worden uitgevoerd. Hierbij houdt de safety supervisor toezicht op de werkzaamheden en zorgt ervoor dat ze op een correct veilige manier volgens de geldende bedrijfsregels en wet/regelgeving worden uitgevoerd.

De taken van een Safety supervisor kunnen o.a. zijn:

  • Opstellen van procedures en instructies.
  • Opstellen, beoordelen en controleren van TRA’s.
  • Verzorgen van voorlichting en onderricht (b.v. toolboxmeetings en introductieprogramma’s voor nieuwe medewerkers)
  • Uitschrijven van werkvergunningen en de coördinatie hiervan.

Hoofdkantoor

Waalpoint office center
Parmentierplein 13
3088 GN Rotterdam
Havennr. 2300

Bel ons

Tel: 010 - 200 44 88

Mobiel: 06-1495 54 21

Mail ons

info@petrom-is.nl